الأحد، 7 فبراير 2016

طريقة الكيكة الاسفنجية المظبوطة جدا بالشرح - الحلقة 10 - مطبخ تيك تاك

طريقة الكيكة الاسفنجية المظبوطة جدا بالشرح - الحلقة 10 - مطبخ تيك تاك


المقادير 

11/2 كوب دقيق حوالى 300 جم 

1 كوب سكر بودرة حوالى 185 جم 

1/3 كوب ماء بارد

6 بيضات كبير الحجم ولو مش كبير زيدى واحدة مفصو
ل الصفار عن البياض 

1 باكيت كيك شيف ( م ك بيكنج بودر او 19 جم ) 

1/2 عصير نص ليمونة بشر بسيط من الليمون 

1 معلقة فانيليا سايلة 

ملاحظات 

لصنية مقاس 26 وتمشى كمان لصنية 28 ويفضل صنية المونيوم بحيطة عالية

( عالية الجوانب ) 


مطبخ تيك تاك أحلى مع مى رؤوف ومعاكم

تشجيعكم بيوصلنا من خلال Like,Share,Comments & Subscribe

تابعونا على الفيس بوك Like our page on Facebook


تابعونا على تويتر Follow us on Twitter


تابعونا على انستجرام Follow us on Instagram



للأعلان على قناتنا برجاء الأتصال على رقم 01111000245

أسرة تيك تاك

لمزيد من الفيديوهات تابعونا من خلال الرابط التالى



سلااااااااااااااااااااام

هناك تعليقان (2):