الأربعاء، 29 مارس 2017

الكيكة الاسفنجية المظبوطة جدا بالشرح | الحلقة 10 | مطبخ تيك تاك

الكيكة الاسفنجية المظبوطة جدا بالشرح 👌 | الحلقة 10 | مطبخ تيك تاك 💟

الـمـقـاديـر 
11/2 كوب دقيق حوالى 300 جم 
1       كوب  سكر بودرة حوالى 185 جم 
1/3   كوب ماء بارد
6       بيضات كبير الحجم ولو مش كبير زيدى واحدة  مفصول الصفار عن البياض 
1       باكيت كيك شيف  ( م ك بيكنج بودر او 19 جم ) 
1/2   عصير نص ليمونة 
          بشر بسيط من الليمون 
1       معلقة فانيليا سايلة 
ملاحظات 
لصينية مقاس 26 وتمشى كمان لصنية 28 ويفضل صينية المونيوم بحيطة عالية  ( عالية الجوانب ) 

أتمنى تتبسطوا وتستفادوا من شرح الوصفة فى الفيديو 













هناك 3 تعليقات:

  1. ممكن اعرف سبب اضافة الماء وهل صبنيتك ١١ انش ؟؟؟؟

    ردحذف
    الردود
    1. شكرا لك...تحية عطرة من الجزاير

      حذف
  2. مبدعة مبدعةاستمري.. أتمنى تسويين فيديو طريقة عمل موكا بارد و شكراّ..

    ردحذف